Acasa

Despre noi

Noutati

Produse

Cariera

Contact

Banner Allpet1 Banner Allpet1 Banner Allpet4 Banner Allpet2 Banner Allpet3

Contact rapid

031.436.79.16

office@all-pet.ro

 

Gama OPTIMA DOG
Hrana Premium

Gama OPTIMA DOG

Gama inovatoare Optima este rezultatul a mai multor ani de cercetari efectuate de experti veterinari in colaborare cu echipa de profesionisti din cadrul centrului specializat in imbunatatire si dezvoltare nutritionala R&D+i.

Pentru producerea gamei Visan Optima s-a folosit cea mai noua tehnologie de fabricatie, inclusiv ultima generatie de extruder Nord American- Wenger Manufacturing Inc., extruder care utilizeaza injectia directa a carnii pe durata procesului de fabricatie. Gama Visan Optima este produsa din carne proaspata (pui, miel sau somon) ca principala sursa de proteine (>20%), pentru a reusi astfel sa atinga nivelul optim de digestibilitate si cele mai inalte standarde de excelenta.

Pe langa aceasta, se utilizeaza doar cele mai bune ingrediente, adecvate in mod specific nevoilor nutritionale cu care animalul a fost obisnuit. Intreaga gama de hrana pentru caini si pisici se conserva prin prezenta anti-oxidantilor naturali- tocoferoli- care de asemenea confera si efect anti-imbatranire.

Beneficii:

Omega 3 si Omega 6- Imbunatatesc sistemul imunitar

Prezenta acizilior grasi Omega-3 si Omega-6 in proportii corecte confera protectie si avantaje impotriva numeroaselor dereglari si afectiuni organice/ patologice cum sunt: procesele inflamatorii si auto-imune, patologiile cardiovasculare, procesele carcinogenice, procesele mamare si digestive, si in mod particular vederea, dezvoltarea neurologica , patologii reproductive si diabet ne-dependent de insulina. La caini, a fost demonstrata aceasta imbunatatire in mod special la nivelul proceselor imunologice, inflamatorii (prurite), sindromul colonului iritat, artrita reumatica, patologii renale si cardiace (aritmii) si astfel o incidenta scazuta a cancerului.

Raport echilibrat intre Zinc,Cupru, Vit. A si Tocoferoli- Protectie a pielii si blanii

Vitamina A este responsabila pentru keratinizarea pielii datorita transferului capacitatilor sale protective catre piele si mucoasa. Cuprul confera vigoare, stralucire si culoare blanii si intretinere optima a pernutelor deoarece este direct implicat in formarea melaninei si tirozinei. Tocoferolii, cu functie de anti-oxidanti naturali, stabilizeaza membrana celulara si intaresc pielea si mucoasele. Mai mult, acestia ajuta la eliminarea radicalilor liberi (responsabili de formarea tumorilor) si confera un efect anti-imbatranire.

Combinatia prebioticelor FOS+MOS - Ajuta tractul digestiv

Moleculele FOS actioneaza ca hrana sau substrat pentru dezvoltarea florei bacteriene benefice in organism ( bifidobacterii, lactobacili, etc). Acest fapt da nastere fermentatiei care produce acizi grasi cu lant scurt, acizi care hranesc si intaresc celulelel mucoasei intestinale. Deasemenea creste intensitatea absorbtiei mineralelor cum sunt Calciul si Fierul si reduce continutul de amoniac, amine si phenoli, ceea ce va reduce mirosul neplacut al fecalelor.

Moleculele MOS actioneaza asupra sistemului imunitar prin stimularea secretiei de legaturi intre membranele bacteriilor patogene( e.Coli, Salmonella sau Clostridia) si prin favorizarea distrugerii acestora in mod imunologic, prin fagocitoza. S-a demonstrat ca un aport crescut de MOS in hrana cainelui, conduce la un nivel crescut de imunoglobulina A si o activitate neutrofila mai intensa la nivel intestinal.

Echilibrul optim Calciu/Fosfor -Ingrijire orala

Multumita echilibrului optim calciu/Fosfor din dieta si prin introducerea fosfatilor printre ingrediente, s-a obtinut o depozitare mult mai redusa a calciului pe smaltul dentar, cu alte cuvinte, se reduce considerabil placa bacteriana dentara. Aceasta actiune de preventie se combina cu efectul abraziv (similar cu periajul) produs de catre textura speciala a crochetelor. In consecinta, dintii se vor pastra curati si sanatosi pentru mult timp, evitandu-se astfel acumularea placii bacteriene, gingivita subsecventa sau alte patologii.

Allpet

© 2020 Allpet Harta site

Website realizat de StudioWeb by PorticoGlobal - Web Design si Programare